• Hoe werk ik?

Mijn werkwijze

Op een onbevangen wijze ondersteun ik de coachee bij het formuleren en zoeken naar de juiste doelen en coachvraag. Wat speelt er allemaal mee bij de vraagstelling van de coachee, zijn/haar team en organisatie?

Belangrijk voor de coachee is dat hij/zij leert, steeds beter voor zijn eigen keuzes te gaan staan en de volle verantwoordelijkheid te nemen voor zijn gekozen richting.

In een reeks van coachgesprekken zal worden toegewerkt naar bewustwording (inzicht), het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen beslissingen en acties uit het verleden en het heden.

Samenvattend werken we gezamenlijk de volgende stappen:
1 formuleren van de coachvraag
2 vergroten van inzichten en bewustwording
3 in staat zijn steeds beter de verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes
4 bereiken van gestelde doelen en resultaten

Personal coaching

Je kunt bij mij terecht met alle coachingsvragen, onder meer: loopbaancoaching, verandertrajecten, coaching bij burn-out en carrièreswitch. Afhankelijk van jouw behoefte en vraag kiezen we voor een systemische aanpak of juist een zakelijker en praktisch gerichte methode.

Jongerencoaching

Ruime ervaring en opleidingen in het coachen en begeleiden van jongeren

In 2011 startte ik in de onderwijssector als sociaal pedagogisch werker, mentor en begeleider bij de Volksbond, Berthold Brechthuis. Daarna coachte ik kwetsbare jongeren voor Stichting Regenboog, AKROS Welzijn Jongeren Doen. Van 2014 tot 2016 doceerde ik video en regie aan het ROC en begeleide ik bij ShootMedia autistische jongeren bij het maken van filmpjes. Verder volgde in opleidingen en cursussen op het gebied van jongerencoaching: BLG, Post HB coachopleiding met specialisatie jongerencoaching (2017-2018) en de Cursus Didactiek bij Interstudie NDO (certificaat behaald in 2015)

Videocoaching

Omdat ik een achtergrond heb als regisseur was het voor mij een logisch stap om video in te zetten als coachingtool. Voor mensen die voor de klas staan, is het een krachtig middel om te reflecteren op de eigen werkwijze en toe te gaan werken naar verandering.

Mijn tarieven

Maatwerk is altijd mogelijk. Is het boven jouw budget, of krijg je geen (gedeeltelijke) vergoeding van je zorgverzekeraar? Bel om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een offerte op maat.

€75/uur
Personal coaching
 • volwassenen
 • individuele sessies
€60/uur
Jongerencoaching
 • jongeren (t/m 23 jaar)
 • individuele sessie
€120/uur
Videocoaching
 • video-opname (ca. 1 uur)
 • individuele coachingsessie
€500
pakket Personal coaching
 • intakegesprek
 • coachingplan
 • vier individuele coachingsessies
?/maatwerk
Teamcoaching
 • Prijzen zijn afhankelijk van teamgrootte en coachvraag
 • Bel of mail voor een offerte op maat
 • Zie ook op Coachontheroad.nl
Meer info over teamcoaching
Coach on the road

Neem contact op

Gratis consult

Benieuwd naar Coach Govert? Behoefte aan een gesprek? Vraag vrijblijvend een gratis consult aan.

Flexibel

Coach Govert opereert vanuit Nigtevecht, maar komt ook op locatie. Bij jou thuis, op school of op het werk. Alles is mogelijk!

Vertrouwelijk

Coach Govert hecht veel waarde aan veiligheid, vertrouwen en integriteit in het coachingstraject. Al je informatie wordt vertrouwelijk behandeld.