• Wie is Coach Govert?

Ik ben een Jeugd en Gezinsprofessional Coach, relativerend, nieuwsgierig en verbindend.

Ook ben ik rustig, oordeel niet, positief en ondersteunend met 100% aandacht voor de cliënt.

Ik maak gebruik van bestaande methodieken en lichaamsgerichte coaching voor een betere bewustwording van lichaam en geest.

En met mijn ervaring als tv maker ben ik creatief met gevoel voor humor en emotie.

Ook traumaverwerking met Sometic Experiencing behoort tot de mogelijkheden.

 

Mijn voorkeur met coaching gaat uit naar; jongeren, volwassenen én docenten met Video-coaching.

Govert van Kreuningen

Aandacht geeft kracht

Als coach wil ik jou motiveren de leiding te nemen over je eigen leven en je eigen keuzes. Uitgaande van jouw waarden, ambitie en talenten ondersteun ik je in je persoonlijke groei. Dat doe ik in een veilige en warme sfeer. Ik luister, vraag door en benoem wat ik zie en voel. Ik durf te confronteren, open en direct te zijn.

Spreekt dit jou aan, dan help ik je graag in je persoonlijke zoektocht.

Alleen met je hart kun je goed zien

Ik ben lang op zoek geweest naar een manier van leven die bij mij past. De weg daar naar toe was leuk, moeilijk, inspirerend, verrassend. Nooit uitgeleerd, leef ik inmiddels dicht bij mezelf en in het hier en nu.

Na een lange carrière in de televisiewereld maakte ik in 2011 de overstap naar het onderwijs. Daar ontdekte in mijn interesse in (jonge) mensen en wat hen beweegt in het leven. Om mij verder te ontwikkelen heb ik de School voor Coaching en vele andere aanvullende opleidingen gevolgd. Daar deed ik kennis en ervaring op over zingevende en resultaatgerichte veranderingsprocessen.

Wil je meer weten over mijn opleidingen en werkervaring, bekijk dan mijn CV of mijn LinkedIn-pagina.

opleidingen en cursussen

Hoe werk ik & welke soorten coaching bied ik aan?
Lees meer

Referenties

"Door de videocoachingsessies van Govert heb ik veel inzichten gekregen in hoe ik voor de klas sta en waar mijn kernpunten liggen"
Vera RibbensDocent
"Door de gesprekken met jou gaat het inmiddels fantastisch met me! Ik blijf nu dichter bij mijzelf en de dingen die ik doe."
FrankHeel tevreden klant!
"Ik heb jou leren kennen als een sterk reflectief persoon. Naar jezelf durven kijken en open staan, is wat mij het meest trof!"
Marco ZwartkruisTrainer

Neem contact op

Gratis consult

Benieuwd naar Coach Govert? Behoefte aan een gesprek? Vraag vrijblijvend een gratis consult aan.

Flexibel

Coach Govert opereert vanuit Nigtevecht, maar komt ook op locatie. Bij jou thuis, op school of op het werk. Alles is mogelijk!

Vertrouwelijk

Coach Govert hecht veel waarde aan veiligheid, vertrouwen en integriteit in het coachingstraject. Al je informatie wordt vertrouwelijk behandeld.